Breng een bezoek aan het kameleondorp via www.nappas.nl

Wil jij gezellig een dagje weg met je kinderen? Bezoek het magische Kameleondorp via www.nappas.nl en ervaar een unieke belevenis. Bij het Kameleondorp kun jij een dagje beleven zoals Hielke en Sietse dat ook deden is de leuke boeken, films en series!

Je kunt de hoofdrol spelen in jouw eigen kameleonverhaal! Zo kun je een bezoek brengen aan de kameleonboerderij, waar het dorp Lenten is nagebouwd. Ontdek hier het mysterie achter de koffers die je hier tegen komt, speel op het grote erf of bekijk een kameleonfilm in de cinema!

Daarnaast kun je ook een rondvaart doen door de prachtige sloten van Friesland en de omgeving van Terherne. De schipper verteld jou graag verhalen over de plekken waar je tijdens de rondvaart langs komt. Hier kunnen de kinderen samen met de schipper ook een geheim ontdekken.

Voor de grootste pret is het mogelijk om met de kinderen naar het Kameleon avontureneiland te gaan. Op dit eiland kunne kinderen avontuurlijke paden bewandelen, samenwerken, smerig worden van de modder maar vooral heel veel lol maken! Op dit eiland kun je samen met de kinderen ook wat lekkers maken om te eten!

Een dagje uit naar het Kameleondorp via www.nappas.nl is zeker een aanrader. Je krijgt via de NapPas namelijk €2,40 korting per persoon! Door de korting wordt een dagje weg met het hele gezin nog een stukje leuker gemaakt, dus mis de kans niet om een dagje vol magische avonturen te beleven in het Kameleondorp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *